ارتقاء خانواده
خورشت کدو حلوایی

یکی از بهترین روشهای جشن گرفتن پاییز تهیه کردن غذاها و دسرهای خوشمزه با کدو حلوایی است. خورش کدو حلوایی یا همان کدو تنبل یکی از این غذاهای خوشمزه است که طعمی لذیذ و جادویی دارد. حتی در بعضی از مناطق ایران این خورشت خوشمزه را در شب یلدا میپزند. با دیجیکالا مگ همراه باشید تا طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو را همراه تمام فوت و فن آن به شما آموزش دهیم.
در ایران دو نوع خورش کدو تهیه میشود؛ خورش کدو سبز و خورش کدو حلوایی یا کدو تنبل که مختص فصل پاییز و زمستان است. کدو تنبل مانند هدیهای پاییزی است که با رنگ گرم و زندهاش حال و هوای غمگین و خاکستری پاییز را عوض میکند. کدو حلوایی علاوه بر زیبایی، طعم بسیار لذیذی هم دارد و شیرینی مطلوبش برای غذا و دسر فوقالعاده مناسب است.
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
ما در دستور پخت این خورشت از ادویههایی مثل دارچین و هل استفاده کردهایم که به خاطر طبع گرمشان مکمل طعم کدو حلوایی هستند. استفاده از آلو بخارا هم رنگ و لعاب این خورشت را بیشتر میکند و طعم ملسی به آن میبخشد.
غذاهای اصیل و محلی شهرهای مختلف ایران بسیار متنوع هستند؛ برای هر فصلی دهها یا بلکه صدها غذای متناسب با آبوهوا و محصولات آن فصل وجود دارد. به آرشیو آموزش آشپزی دیجیکالا مگ سر بزنید تا دستور پخت انواع غذاها و دسرهای خوشمزه را مشاهده کنید.
ادامه دارد……
اذان صبح:
طلوع آفتاب:
اذان ظهر:
غروب آفتاب:
اذان مغرب:
نیمه شب شرعی: